Search

Hybrid Invertere

Hybrid omformer

En nettverksomformers hovedjobb er å konvertere likestrøm generert fra solcellene til vekselstrøm. Hybridomformere går et skritt videre og jobber med batterier for å lagre overflødig strøm også. 

Deye hybridomformere inkluderer enfaset 3kW/3,6kW/5kW/8kW og trefaset 8kW/10kW/12kW, og alle bruker 48V batteri. Ved dette spenningsnivået er systemet sikrere og mer pålitelig sammenlignet med høyspenningsbatterisystem.

Grid-interaktiv inverter består av flere maskinvareelementer. Grid-interaktiv omformer styrer og overvåker tilkoblingen av elektrisitet fra kraftverkene. I tillegg kontrollerer den også frakobling av overflødig strøm fra anleggene. Det sikrer strømforsyning i topptiden basert på etterspørsel. Ved frakobling av overskuddsstrømmen forhindrer omformeren strømbrudd ved å bytte strømtilførsel til systemene som krever det mest. Nett-interaktiv omformer kan også brukes til å bytte direkte strømforsyning fra hovedkraftverkene til en nett-til-nett-tilkobling. Løsning og service av Deye - Kina Hybrid inverter produsent

Filters
Sort
display